Breng jouw leefstijl in beweging!

Half jaar traject 1-op-1 coaching en begeleiding

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als...

En zou het niet fijn zijn als je ’s avonds na werktijd nog fit genoeg bent om lekker in de tuin te gaan werken? Of als de kinderen in bed liggen dat je niet neerploft op de bank om er vervolgens niet meer af te komen?
Zo kan je vast voor jezelf genoeg dingen bedenken die eigenlijk wel beter zouden kunnen, waarvoor een betere leefstijl gewenst is. Je hebt misschien zelfs al van alles geprobeerd, recent of langer geleden, maar niks was echt vol te houden. Eerlijk gezegd heb je ook niet meer zoveel zin in “dat gevecht” en voel je weinig energie om weer iets nieuws te proberen.
Stop hier dus ook mee en ga doen wat werkt. Het probleem is vaak dat diëten of afvalmethoden te eenzijdig zijn. Door deze eenzijdigheid leer je niet wat echt bij jouw leefstijl en lichaam past, waardoor je dit niet lang volhoudt of na verloop van tijd weer terugvalt in oude patronen. Hiermee doe je dus eerder afbreuk dan recht aan je lijf en gezondheid.

Beweeg je Leefstijl

Coaching naar gezonder leven!

Ik ben Annemarleen Ridder en ik geloof niet in een quick fix. Ik help je om je fitter, energieker en gezonder te voelen door realistische doelen in kleine stappen. Maar wel met een duurzaam resultaat. Een gezonde leefstijl is echt voor iedereen haalbaar.

Door de kleine stappen is het niet ingewikkeld of moeilijk, en zul je verbaasd zijn hoe snel dit al tot resultaten leidt. Jij zal wel de eerste stap moeten zetten, maar je hoeft het zeker niet alleen te doen.

Wil je meer over mij weten?

Breng jouw leefstijl in beweging!

Ga jij nu de eerste stap zetten om dit te bereiken?

Durf jij samen met mij jouw leefstijl eens kritisch te bekijken? 
Durf jij jezelf een spiegel voor te (laten) houden en wil je aan de slag om daadwerkelijk fitter en vitaler te worden? 

Wil jij weer ervaren hoe het is om energie genoeg te hebben

Ga dan de uitdaging aan om samen met mij een plan op te stellen om jouw persoonlijke doelen te bereiken waarmee je zal ziet dat het écht werkt! Als we maar stap voor stap jouw plan gaan maken.

Ik wil je graag een half jaar hierbij begeleiden, je coach zijn tijdens dit traject. Zodat je gaat ervaren dat je het echt kan en dat je een stok achter de deur hebt als het even tegen zit. Samen met jou haalbare doelen stellen. Je bewust maken van de keuzes die jij maakt.

Bewustwording is al de eerste grote stap die jij mag gaan maken. Van daaruit leer je keuzes maken die passend zijn bij hoe jij je wilt voelen en je leert hoe je daar je dagelijkse leven op aan kan passen. Met als gevolg, meer energie, zelfvertrouwen en een betere balans.

Breng jouw leefstijl in beweging!

Inhoud van het coaching traject

Wat levert het jou op?

Investering

Is dit traject geschikt voor jou?

Ja, als…

Dit traject is op jouw lijf geschreven, aangepast aan jouw wensen en doelen, en daarom zo effectief!

Tegen welke vergoeding?

De totale investering voor dit traject van 6 maanden bedraagt € 1.150,-
Dit komt neer op 192 euro per maand!

In aanvulling op bovengenoemd programma kun je daarnaast gratis deelnemen aan een tweetal themabijeenkomsten.
Zo zal een gezamenlijke wandeling plaatsvinden en wordt een supermarkt-experience georganiseerd.

Ga je ervoor?

Door op onderstaande knop te klikken kan je je aanmelden voor een intake gesprek voor dit traject.