Leefstijl Scan

Aandacht voor jouw gezondheid!

Is dit herkenbaar voor jou...?

Dat je van jouw huisarts de mededeling krijgt dat je medicatie moet gaan slikken voor diabetes type-2, verhoogde cholesterol en bloeddruk? Of dat je na een dag werken, boodschappen doen en koken, moe en futloos op de bank wil neerploffen? 

Lukt het jou om voor de zomer iets af te vallen, maar zit dit er elke winter al weer bij? Baal je daar niet enorm van! Wat frustrerend dat je wel weet hoe het komt, maar dat het niet lukt om blijvend dat gewicht wat je al zo lang wilde, te behouden.

Zie jij om je heen ook steeds meer mensen die net als jij eigenlijk iets aan hun leefstijl zouden moeten doen? Ook als je televisie kijkt wordt leefstijl steeds vaker besproken en weet jij dat dit ook voor jou geldt. Overal hoor je dat je meer moet bewegen, gezond moet eten, rust moet pakken…!

Hoe dan...?

Hoe kun jij dan kiezen voor een gezondere leefstijl terwijl je verschillende ballen in de lucht aan het houden bent? Je hebt een hectisch (gezins)leven met de nodige sociale verplichtingen of een drukke baan die veel van je energie vraagt. Ben je onrustig door allerlei maatschappelijke ontwikkelingen, veel tijd kwijt aan de mantelzorg die je biedt, of ben je actief betrokken in het verenigingsleven? Te veel om op te noemen, maar het zorgt er voor dat je onvoldoende aandacht aan jezelf besteed. Wil je ook een eerste stap zetten naar gezonder leven? Bekijk dan snel hoe ik je daarbij kan helpen!

Beweeg je Leefstijl!

Mijn naam is Annemarleen Ridder, moeder van 3 pubers en naast mijn baan als leefstijlcoach ook werkzaam in het onderwijs.
Als geen ander kan ik je helpen om toch ondanks de drukte, tijd voor jezelf te nemen en aan je gezondheid te werken en hierin een eerste stap te zetten. Juist ook als jij denkt dat je niet weet waar je de tijd vandaan moet halen om aan je leefstijl te werken.

Met de ‘Leefstijl Scan’ brengen we samen jouw actuele gezondheid in beeld en help ik jou op weg de juiste stappen te zetten om je fitter en gezonder te voelen.

Wat krijg je van mij tijdens deze leefstijlscan?

Investering

Wat kost deze investering in jouw gezondheid?

Je ziet al dat leefstijl veel meer is dan alleen voeding en beweging. Ik help je om inzicht te krijgen in je dagelijkse (ingesleten) patronen. Je bewust te maken dat er meer mogelijkheden zijn om stap voor stap in te voeren naar een betere balans en gezondheid. Daarmee kom je beter in je vel te zitten en wordt het in het dagelijkse leven makkelijker om alle ballen die jij hoog houdt in de lucht te houden.

Zet jij nu de eerste stap naar bewust gezonder leven?

Jouw investering voor deze leefstijlscan bedraagt €135,- (incl. btw).

De leefstijlscan vindt plaats aan de Boomkamp 5 in Rijssen, maar kan desgewenst ook online.

Ga je ervoor?

Meld je dan nu aan of neem contact met mij op!

Op verzoek kan de leefstijlscan ook als workshop gefaciliteerd worden in groepsvorm tot een maximum van 4 personen.
Informeer eens naar de mogelijkheden om dit samen met een vriend en/of vriendin, familielid of iemand uit jouw persoonlijk netwerk te doen.
Ook met een groepje collega’s is deze workshop erg leuk en zinvol om te doen. Wellicht is jouw werkgever bereid hier aan bij te dragen.