Op zoek naar iets anders?

Heb je specifieke vragen of ben je op zoek naar een andere vorm van coaching- en begeleiding?

Ik wil je daar graag bij helpen!

Laat jouw gegevens achter en ik neem direct contact met je op om af te stemmen of ik iets voor je kan betekenen.

Desgewenst maak ik graag een passend voorstel dat bij jou aansluit!

Geïnteresseerd in het CooL-programma?

Ben je doorverwezen door huisarts of specialist, benieuwd wat het CooL-programma (Coaching op Leefstijl) voor jou kan betekenen en of je hiervoor in aanmerking komt? 

Bekijk dan de inhoud van het programma en mijn begeleiding daarbij.

Beweeg je Leefstijl

Coaching naar gezonder leven!

Ik ben Annemarleen Ridder en ik geloof niet in een quick fix. Ik help je om je fitter, energieker en gezonder te voelen door realistische doelen in kleine stappen. Maar wel met een duurzaam resultaat. Een gezonde leefstijl is echt voor iedereen haalbaar.

Door de kleine stappen is het niet ingewikkeld of moeilijk, en zul je verbaasd zijn hoe snel dit al tot resultaten leidt. Jij zal wel de eerste stap moeten zetten, maar je hoeft het zeker niet alleen te doen.

Wil je meer over mij weten? Lees meer 

Annemarleen Ridder | Geaccrediteerd leefstijlcoach

CooL-programma

Coaching op Leefstijl | Gecombineerde Leefstijlinterventie

Naast mijn persoonlijke aanbod start ik 4 keer per jaar een CooL-groep. Deze start bij voldoende aanmeldingen (minimaal 10 personen), waar eventueel een wachtlijst voor geldt. Het CooL-programma is een gecombineerde leefstijlinterventie waar een verwijzing van de huisarts voor nodig is om aan deel te kunnen nemen. Het is een 2- jarig programma, wat grotendeels vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Bij aanmelding vindt een eerste intake plaats om motivatie te pijlen en daarnaast de hulpvraag te bespreken.

De inhoud van het programma 

Basis - groepssessies (8 maanden)

Onderhoudsfase - verdieping (16 maanden)

Het programma bevat 16 groepsbijeenkomsten en 4 individuele gesprekken. De groepsbijeenkomsten duren 90 minuten. Voor de individuele gesprekken geldt dat de intake en outtake 60 minuten duren en de 4 tussenliggende individuele gesprekken elk 45 minuten.

CooL logo

Wil je deelnemen aan dit programma of meer informatie?

Neem dan contact met mij op! Of meld je aan voor de wachtlijst

.