Inspiratiesessie 'Gezonder Werken'

In een tijd waarin we steeds vaker thuis werken is extra aandacht voor uw medewerkers niet altijd makkelijk.
Hoe gaat het nu eigenlijk echt met jouw collega’s nu je elkaar niet meer dagelijks face-to-face treft om dit af te stemmen? Lukt het thuiswerken, hoe voelen ze zich en hoe is het gesteld met hun gezondheid?
Hoe blijf je dan in verbinding en kun je als leidinggevende jouw team optimaal blijven aansturen?
Veel vragen die gepaard gaan met nieuwe omstandigheden, waardoor aangepast gedrag zich kan ontwikkelen tot een ongezondere leefstijl!

Herken je dat...?

En wil je als werkgever in deze uitdagende tijd een positieve stimulans aan jouw medewerkers geven? Maak dan gebruik van mijn inspiratiesessie 'Gezonder Werken'.

'Gezonder Werken'

Inhoud van deze inspiratiesessie

In de sessie komt naar voren dat een gezonde leefstijl veel meer is dan alleen voeding en beweging. Ik help medewerkers inzicht te krijgen in hun dagelijkse (ingesleten) patronen. Zich bewust te maken dat er meer mogelijkheden zijn om stap voor stap veranderingen in te voeren naar een betere balans en gezondheid. 

Daarmee komen medewerkers beter in hun vel te zitten en wordt het in het dagelijkse leven makkelijker om alle ballen die ze hoog moeten houden in de lucht te houden.

Beweeg je Leefstijl

Coaching naar gezonder leven!

Ik ben Annemarleen Ridder en ik geloof niet in een quick fix. Ik help je om je fitter, energieker en gezonder te voelen door realistische doelen in kleine stappen. Maar wel met een duurzaam resultaat. Een gezonde leefstijl is echt voor iedereen haalbaar.

Door de kleine stappen is het niet ingewikkeld of moeilijk, en zul je verbaasd zijn hoe snel dit al tot resultaten leidt. Jij zal wel de eerste stap moeten zetten, maar je hoeft het zeker niet alleen te doen.

Wil je meer over mij weten?

Wat ontvangen de deelnemers?

Wat levert het jou als werkgever op?

Kosten en praktische informatie

Is een gezonde leefstijl van jouw medewerkers deze investering waard?

Meld je dan direct aan via de knop hieronder, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!