Webinar 'Gezonde Leefstijl'

Webinar 'Gezonde Leefstijl'

Woensdagavond 3 november (om 19:30 uur) geef ik een gratis Webinar over hoe jij een gezonder lijf en een gezond gewicht kan bereiken. Ofwel, een Gezonde Leefstijl!

Wil jij graag meer energie en minder kilo’s? Wil je graag afvallen, maar ben je het geloof verloren dat jou dit ooit nog gaat lukken? Merk je dat je bij het opstaan al weinig energie hebt om de dag te beginnen? En wil jij ’s avonds wel eens wat anders dan uitgeblust op de bank neerploffen?

Ik geef je in het Webinar inzicht in hoe ook jij de dag met meer energie kan beginnen en afsluiten. Dit allemaal door kleine aanpassingen in je dagelijkse leven. We hebben het over bewustwording van gedrag. Maar ook bespreken we de verschillende redenen om te gaan eten.

Ook is er ruimte in het Webinar voor vragen die ik live zal bespreken zodat iedereen kan leren van elkaars vragen en antwoorden. Jij bent tenslotte niet de enige die dit lastig vindt.

Wat levert het volgen van dit Webinar voor jou op?

Juist als je alles al geprobeerd hebt, het jojo-effect jou niet onbekend is en je alle diëten spuugzat bent, meld je dan direct aan!