Niet diëten, toch afvallen!

Zonder dieet, nu wel  trots op jezelf kunnen zijn?  Afvallen gaat nu echt lukken, ook jij kan het.

Het kan echt!

Met 5 online modules vol informatie en praktische opdrachten kan jij in 3 maanden jouw leefstijl stap voor stap gezonder maken. Je kunt de modules volgen wanneer het jou uitkomt en 4 keer in een coaching gesprek al jouw vragen stellen en hier ook horen hoe anderen deze uitdaging oppakken! In het dagelijks leven kan je jouw nieuw opgedane kennis in de praktijk brengen.

Is het voor jou herkenbaar?

Dat je beseft dat je eigenlijk wat moet doen aan je leefstijl, maar dat je de moed al een beetje hebt opgegeven? Je hebt al zo vaak een dieet gevolgd, maar nooit lukte het om de kilo’s eraf te houden. Je stelt daarom al maanden, of misschien al wel jaren uit om daadwerkelijk gezonder te gaan leven. Je denkt zelfs al wel eens na over een maagverkleining……

Met mijn online programma en begeleiding zal je zien dat jij het vertrouwen in jezelf weer terug krijgt. Dat je nu echt ervaart dat ook jij kan afvallen en hierdoor beter in je vel komt te zitten.

Nu ben jij aan de beurt, om jezelf op de eerste plaats te zetten en jouw leefstijl aan te gaan pakken. Op zo’n manier dat het in te passen valt in jouw agenda en tevens blijvend positief resultaat geeft! Je zal nu echt meer energie gaan ervaren, enkele kilo’s kwijtraken en daadwerkelijk op zoek moeten naar een maatje kleiner. En dit keer blijvend, zonder jojo-effect.

 Maak daarom gebruik van dit gerichte aanbod en ga aan de slag met de online modules. 

Welke onderwerpen komen hierbij aan bod?

Wat kan je verwachten van mijn online programma?

In de online omgeving staan 5 modules voor je klaar die samen een compleet programma vormen voor jouw leefstijlverandering. De modules kan je 3 maanden lang gebruiken. Deze bestaan uit een mix van informatievoorziening en praktische oefeningen om dagelijks in de praktijk te brengen.

Een werkboek met oefeningen en met aanvullende informatie is per module bijgevoegd.

1 keer per maand kan je al je vragen stellen in een online Q&A. Hier kan iedereen die in een online programma zit inloggen en met mij en met elkaar de dingen bespreken waar je vragen over hebt of waar je meer over wilt weten. Je kunt dit uur zien als stok achter de deur of juist om te horen hoe anderen hun leefstijlverandering aanpakken. Of gebruik het om leuke tips te delen en te verzamelen.

Wil jij nu echt gaan starten met het verbeteren van jouw gezondheid?

Investering

Wat kost deze investering in jouw gezondheid?

Leefstijl is veel meer dan alleen voeding en beweging. Ik help je om inzicht te krijgen in je dagelijkse (ingesleten) patronen. Je bewust te maken dat er meer mogelijkheden zijn om stap voor stap in te voeren naar een betere balans en gezondheid. Daarmee kom je beter in je vel te zitten en wordt het in het dagelijkse leven makkelijker om alle ballen in de lucht te houden.

Met dit complete online programma ben je dus zelfstandig aan het werk met de mogelijkheid om maandelijks samen te sparren!

Jouw investering in deze online modules (inclusief 4 Q&A /coaching gesprekken) bedraagt eenmalig  €495,- (incl. btw).

Zet jij nu de eerste stap naar bewust gezonder leven?

Meld je dan nu aan of neem contact met mij op!